Избранное сообщение

«О природе гомосексуальности»

Несколько лет назад попросил Михаила Мееровича Бейлькина сделать пост максимально простым языком, чтобы могли понять все, кто такие ядерн...

Несколько лет назад попросил Михаила Мееровича Бейклина сделать пост максимально простым языком, чтобы могли понять все, кто такие ядерные геи и лесби, что такое шкала Кинси. «Поробую».

среда, 1 февраля 2023 г.

Сергій Кулибишев. «Величне століття. Веселе» (2023)

Драма, Комедія, Любовна історія, Постдрама, Сатира, Соціальна драма, Трагікомедія, Трагедія, для дорослих, 1 акт , 54 сторінок
Спокій громади села Веселе, яке повертається до мирного життя після перемоги України у війні, розбурхує неочікуваний камінг-аут.
Як бути, коли геєм себе називає знайомий всім з дитинства голова села Толя? Він же одружений, в нього діти, а його брат Семен — загиблий герой війни, який служив у підрозділі з правими поглядами. А може Толя насправді не гей? Тоді чому він зробив таку заяву? 
Причину знають лише Толя та його дружина. Геєм був Семен, який так і не наважився розкрити свою орієнтацію.
Камінг-аут Толіка стає каталізатором, завдяки якому на поверхню виходять багаторічні таємниці мешканців. Трагедія і комедія сплітаються воєдино у вічних дилемах смерті та життя, любові та ненависті, правди і брехні, традиційного і табуйованого. П'єса нагадує, що після війни наші світогляди можуть зазнати суттєвих змін.
Відзнаки
Лонг-лист IX Конкурсу п'єс Драма.UA (2023)
Постановки:
Готується постановка у Чернівецькому музично-драматичному театрі імені Ольги Кобилянської (очікувана прем'єра - осінь 2023)
Сергій Кулибишев народився і вчився у школі в місті Керч. 
Закінчив Харківський аерокосмічний університет «ХАІ», факультет ракетно-космічних літальних апаратів і двигунів. Спеціальність -- інженер-конструктор рідиннопаливних двигунів космічних літальних апаратів і балістичних ракет середньої і дальньої дальності, 1999.
Сценарну освіту отримав на семінарах та курсах Robert McKee, Steve Kaplan, Neil Landau, а також у внутрішніх сценарних тренінгах компаній Леан-М та 7 ART.
Член Української Кіноакадемії.
Автор ідеї, шоураннер і режисер серіалу «Громада» для NLO TV, який переміг на конкурсі соціально-значущого контенту PITCH UA 2019.
В рейтингу українських сценаристів „Знято в Україні 2020” посів друге місце.


© ЛГБТИК+ библиотека 2019-2021